EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Privacystatement sollicitatieprocedure

Voor een goed verloop van de sollicitatieprocedure hebben we een aantal persoonlijke gegevens nodig. Wij hechten grote waarde aan je privacy en wij gaan dan ook uiterst zorgvuldig om met deze gegevens. Zo slaan we je gegevens op in een goed beveiligde database en stellen we je gegevens niet beschikbaar aan derden. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden.

Door het insturen van het digitale sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat de afdeling Recruitment jouw persoonlijke gegevens opneemt in onze sollicitantendatabase voor een optimale selectieprocedure. Jouw sollicitatiegegevens worden alleen beschikbaar gesteld aan de selectiecommissie van de vacature waarop je hebt gereageerd.

Vier weken na afloop van de selectieprocedure worden jouw sollicitatiegegevens verwijderd. Het kan voorkomen dat je wordt afgewezen, maar dat we je gegevens gedurende een jaar willen bewaren voor eventuele toekomstige vacatures. Hiervan stellen wij je per mail op de hoogte.

Te allen tijden krijg je de gelegenheid om je sollicitantendossier in te zien, te corrigeren en te laten verwijderen. Een verzoek hiertoe kun je indienen per mail: sollicitaties@asz.nl.