Binnen het opleidingscluster Zuid-Holland werken het Leids Universitair Medisch Centrum, Erasmus MC, Albert Schweitzer Ziekenhuis, Haaglanden Medisch Centrum, HollandPTC, Kentalis Audiologisch Centrum en Koninklijke Auris Rotterdam samen in het kader van de opleiding van klinisch fysici. Ieder van deze instituten biedt een hoogkwalitatief opleidingsaanbod met veel ruimte voor individualisering. Via stages en onderwijsmiddagen maak je uitgebreid kennis met alle sub specialismen van de klinische fysica en ziekenhuizen binnen het cluster.
De eenheid Klinische Fysica – Medische Techniek is op zoek naar een
ALGEMEEN KLINISCH FYSICUS IN OPLEIDING
voor 36 uur per week
Wat gaat u doen?
U volgt de vier jaar durende opleiding voor registratie tot klinisch fysicus op het werkterrein algemene klinische fysica volgens de opleidingseisen van de Stichting Opleiding Klinisch Fysicus en de Nederlandse Vereniging voor Klinische Fysica. Onderdeel van de opleiding is een stage van 6 maanden in het Leids Universitair Medisch Centrum. De co-opleider uit Leiden maakt deel uit van de selectiecommissie.
Uw opleiding bestaat uit vakinhoudelijke, attitudevorming verdieping en het opdoen van klinische ervaring.
Tijdens uw opleiding neemt u deel aan de dagelijkse werkzaamheden van Klinische Fysica waaronder:
Daarnaast is er een structurele samenwerking gerealiseerd met betrekking tot gemeenschappelijk periodiek onderwijs voor de AIOS in de regio waaraan alle sub specialismen deelnemen. Dit onderwijs vindt roulerend plaats in de participerende ziekenhuizen in de regio’s Rotterdam en Leiden.
Wat zijn uw kwaliteiten?
Wat bieden wij?
Over de eenheid en het ziekenhuis
De eenheid Klinische Fysica - Medische Techniek bestaat uit een enthousiast team van drie klinisch fysici (AKF en RNG), twee klinisch fysici in opleiding, een klinisch informaticus, 15 medisch technici, drie medisch technologisch adviseurs, een afdelingshoofd en secretaresse. De eenheid heeft een informele werksfeer en wordt aangestuurd door middel van een duaal management van een bedrijfsleider en een klinisch fysicus. De eenheid adviseert en begeleidt het gebruik van fysische methoden en apparatuur bij diagnostiek en behandeling. De eenheid is goed ingebed in het ziekenhuis en heeft intensieve contacten met de medische vakgroepen, de kliniek en de OK. Zowel de klinisch fysici als de AIOS nemen deel aan diverse ziekenhuiscommissies, zoals de investeringscommissie, materialen commissie en stralingsbeschermingscommissie. Er wordt nauw samengewerkt met de afdeling ICT aan de realisatie van de digitale koers van het ziekenhuis. De afdeling profileert zich door proactief nieuwe technologieën te introduceren, zoals 3D printen, AR, VR en machine learning software.
Het Albert Schweitzer ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis (lid van vereniging STZ) met drie locaties en een buitenpolikliniek. We bieden een interessante combinatie tussen klinische zorg van topniveau én (basis)zorg dicht bij mensen. Er werken in totaal zo’n 250 medisch specialisten, 250 vrijwilligers en 3.500 medewerkers met hoofd, hart en ziel voor onze patiënten. We zijn ook goed bereikbaar vanuit Rotterdam, Gorinchem en Breda.
Wilt u meer informatie?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jeroen Bosman, klinisch fysicus, telefoonnummer 078- 6542131 of Esther van Schrojenstein Lantman, klinisch fysicus, telefoonnummer 078-6545003.
Hoe kunt u solliciteren?
Bent u geïnteresseerd In deze functie, dan kunt u uw sollicitatie tot en met 25 oktober indienen door het sollicitatieformulier in te sturen via de sollicitatiebutton:
Als u bij ons komt werken vragen wij u een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.